Travels

Power Shake

 

 

Det är tur att jag gillar att resa för det har blivit en hel del av det senaste tiden. Köpenhamns flygplats börjar kännas som hemma för mig. Å andra sidan tar jag alla chanser jag får att köpa med en Power Shake från Joe & The Juice. Flygresan igår gick riktigt smidigt. Inte nog med att en snäll person i säkerhetskontrollen lät mig gå genom expresskön, jag fick även byta plats på flyget från mittenplats (finns det någon som ens gillar att sitta i mitten?!) till fönsterplats. Det enda som kändes lite surt var att jag hade köpt en tur/retur-biljett när jag åkte flygbussen från Paris i torsdagskväll. Igår kom jag på att det var det kvittot jag slängde mitt tuggummi med i fredags när jag var på väg till mitt möte. 11 euro som jag bokstavligt talat kastade i papperskorgen.

 

Jag och min kollega Izzie botade måndagsångesten med lunch på Le Pain Quotidien. Jag ska till läkaren för att göra en synundersökning i morgon bitti så stannade kvar lite för att jobba undan, men nu ska jag hem och städa min studio. Min hyresvärd ska tydligen göra visningar av lägenheten denna veckan. Man kan ju tycka att lite mer än en dags heads up vore det minsta man kan begära, men tydligen inte. 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.