C'est la vie

Post-Paris


Sacre Coeur där i bakgrunden.

Idag sov jag ut, vilket jag verkligen behövde. Med det blir det plugg, så jag ska ta en dusch och göra mig i ordning. Eftersom jag aldrig kan koncentrera mig hemma så ska jag cykla bort till biblioteket i stället.

Det stör mig lite att jag inte tog reda på mer om schemat denna veckan och inte bokade en senare hemresa. Jag missade ändå hela lektionen igår eftersom jag kom hem så sent och nu har jag ingen skola igen förrän på torsdag eftermiddag. Jag hade haft 2 ½ dag extra med älsklingen i Paris. Mais c’est la vie, non?

Jag lider ändå lite av ”post-Paris-syndromet”. Jag vill tillbaka.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.