C'est la vie

Hej på dig magkatarr


Smygbild på Stina


Två av fem böcker jag ska läsa de närmsta två månaderna. KUL!

Det är tur man har vänner som både är snälla och som pluggar på Malmö högskola eller i Lund så man slipper köpa onödig kurslitteratur för 500 spänn per bok. Tack till er mina fina som ställer upp!

Stina och jag har försökt plugga på högskolebiblioteket men till slut gav hon upp och drog hem i stället. Jag tror jag snart gör detsamma. Jag undrar om jag bara är motiverad och inspirerad sent på kvällen? Just nu står det still i huvudet när jag ska försöka komma på ett ämne för ett argumenterande tal för retoriken. Kanske för att jag vid sidan om det har en tenta att plugga till, två kompletteringsuppgifter att göra, praktik att söka, två andra tal att skriva, räkningar att betala, extrajobb att hitta och miljoner andra saker som gör mig stressad. FÖR MYCKET.

Jaha, nu fick jag ont i magen bara för jag började tänka på det igen.

Crap.

0 kommentarer

  • Jennifer

    AHHHHHHH! Civilrätt boken! jag får vild panik bara jag ser den, matade igenom bok(jäveln) under min juridikkurs. Du har mitt stora medlidande, med boken och med allt annat som ger dig ont i magen. Sköt om dig! kram

  • Sarah

    Haha, jag är definitivt med på bokbålet, har också den där civilrättsboken kvar därhemma.

    Håller med övriga kommentatorer om att jag hoppas det blir lugnare för dig framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.