Okategoriserade

If I just believe it, there’s nothing to it

Jag har kommit på (med hjälp från min 7 år yngre syster, hon är så jobbigt klok ibland) att jag måste tro mer på mig själv. På alla plan. Och hon har rätt. Jag måste sluta tvivla på mina kunskaper och färdigheter. Jag ÄR bra och allting jag gör behöver inte vara perfekt och helt genomtänkt. Bara det blir gjort. Jag måste sluta bry mig om vad andra kanske tycker och koncentrera mig på MIG och MITT. Jag lägger så mycket energi på att haka upp mig på meningslösa saker folk säger och saker som går fel. Jag oroar mig alltid i onödan. Jag måste skaka av mig och tro på att jag klarar hinder som dyker upp.

Hon har rätt min syster. Frågan är om hon egentligen är 28 år mentalt? Fast nyss kom hon och skulle berätta en historia om en konversation på FB. Då blev hon 20 år igen. Min syster är finast faktiskt. Så bra på så många sätt. Oavsett mental ålder. Jag vet inte vad jag vore utan min syster som lyssnar, stöttar, peppar och får mig att skratta.

Vi gjorde föresten lyxmiddag ikväll jag och syrran. Nötbiff med bearnaisesås. Tisdagslyx. Nu ska jag gå och lägga mig så jag vaknar med nya krafter i morgon.

0

0 kommentarer

  • Samantha

    Vacker!

    Hon har rätt din syrra. Vi borde alla tro mer på oss själva och sluta bry oss så mycket om vad andra tycker men jag har funnit att det inte är det allra lättaste. Att överanalysera (vad killen säger t.ex.) är min grej. Brukar göra mer ont än gott. Men tror det första steget är att förstå att det här är något man måste göra något åt (lät lite som inledningen till ett AA-möte. Men men…) Så du är ju på rätt spår.

    Du verkar vara en riktigt bright tjej Christine! Ser inte varför du inte skulle tro på dig själv till det fullaste. Ha en fin onsdag hurru!

  • Madeleine

    Det är ju mycket lättare för den bredvid att belysa såna grejer än vad det är för en själv att inse dem. Jag håller med din syrra! Ta det lugnt, hetsa inte upp dig. Saker löser sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.