Music & Culture

Mika på franska

Visste ni att artisten Mika även pratar franska? Nu har han släppt en låt på franska som spelas överallt på radio och i butiker i Paris. Jag gillar Mika. Man blir glad av hans låtar. Jag lyssnar på denna och preppar för att få en massa jobb gjort idag. Jag har redan betat av en sak på min lista och nu är det ett fett gap på mitt konto. Men gud så skönt att ha fått bort ett orosmoln som följt mig ovanför huvudet.

Nu ska jag googla allt om Condé Nast och Vogue för ett projekt i skolan.

À plus!

0

0 kommentarer

  • Haidi Jakobsson

    Najs blogg!! Har ni bra väder där du bor? hehe 😃

    DU! en proffsig design lockar fler besökare. jag säljer bloggdesigner för bara 150kr just nu, galet billigt! Bara som ett tips om du är intresserad! 😊

  • Mia

    Åh jag gillar! Tack för den.

    Vogue? Spännande. Alltså, vad pluggar du? Du har säkert sagt det och så har hjärnan tappat bort det någonstans därinne. Är du i mediabranschen som jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.