Health & Fitness

Bringing it on… again.


Fint och soligt

Ni kanske undrar hur det går med min träning. Ja ni, mina kära läsare och bloggvänner, jag tänker inte ljuga för er. Förra veckan i Paris blev det bara ett träningspass men mycket var ju pga min förkylning. Dessutom fick jag annat vardagskondition, som t ex promenader. Man går otroligt mycket i den staden. Även om man inte leker turist. Bered er på det ni som ska till Paris snart. Sköna skor.

Hur som helst, tillbaka till ämnet. Denna veckan tänkte jag komma tillbaka igen och idag började jag med en kombinerad powerwalk/joggingrunda på 3 km längs kanalen och i allén. Alltid något! På fredag kör jag igen och trappar upp det lite.

Hur går det för er?

0

0 kommentarer

 • Penny

  Åh, långa höstpromenader i Paris skulle vara underbart nu! Första gången jag var där var faktiskt på hösten – så himla mysigt!

  Det blev bara ett pass för mig oxå förra veckan, sedan fick jag den klassiska hösthalsen.=( Men de pass jag missar fördelar jag ut på de kommande veckorna, lite förkylningsanpassad utmaning.;-)

 • Jennifer

  Aningen traumatiskt ja! förvaltningsrätten var värre dock. Ska kolla om jag har kvar den hemma, isåfall kan du FÅ den!:) jag får återkomma.
  Träningen har gått skit den senaste veckan, har jobbat natt och sovit resten ungefär. Varit ute på två långpromenader men har möte med min tränare inbokat nästa vecka så bättring väntas! Kram

 • Samantha

  Duktigt!

  Jag får också ursäkta mig. Sedan förkylningen har jag kommit av mig och nu har dessutom mitt gym brunnit så de kan inte hålla några klasser…. Så jag måste åka till andra anläggningar. Fullt upp denna vecka så jag tror jag tar nya tag nästa 😉

 • Sofia

  Härligt det såg ut! Jag är igång på gymmet igen efter semester men där blev det iofs en hel del promenerande så jag tror det också får räknas =)

 • mikael

  Du är på gång igen med träningen! Härligt

  Själv har jag brist på motivation när det gäller träningen. Just nu är det inte kul så jag tvingar mig själv ut de dagar då träning är planerad. Bläh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.