C'est la vie

”I inlägget förekommer obetald produktplacering”


En missvisande bild på annan kaffe-kedja. Jag borde nästan kräva pengar för all gratis marknadsföring jag visar i min blogg. Så Barista, show me the money!

Jag kom nyligen hem efter en riktigt trevlig fika på EH med en ny bekantskap. Man kan säga att hon är en fransk version av mig. Ungefär i samma sits men på andra hållet. Så vi hade en del att prata om. I 2,5 timme satt vi och pratade först franska och sen svenska(försökte förklara logiken i den och det, men det finns ju ingen logik..?). Tiden går snabbt när man har trevligt!

Nu ska jag äta en sen middag(ja till och med jag som är francofil har svårt för att äta efter halv nio) och göra klart min skoluppgift till i morgon. Man kan väl säga att jag är ca 60 % klar. Jag önskar att jag var 99 % klar och kunde sätta mig och se på film i stället. Men jag ska jobba snabbt så jag kanske kan avsluta kvällen med ett avsnitt av DHW.

Back to work alors!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.