Okategoriserade

Fem frågor

För ett tag sedan fick jag en AWARD av Ellinor med en utmaning att svara på fem frågor. Eftersom jag har minne som en guldfisk så glömdes det bort. Men nu när jag såg att några andra bloggare gjort den så tänkte jag att jag skulle göra utmaningen jag med.

1. Varför började du blogga?

Jag började blogga 2006 och bytte till denna våren 2009 när jag flyttade till Paris. Herregud, tänk att jag dokumenterat mitt liv på internet i 5 år! I början var det för att jag läste Engla’s Showroom, jag tyckte det var en rolig grej och testade jag med. Nu bloggar jag för att det är min hobby. Jag tycker om att skriva och på senare år har även foto blivit ett större intresse. Den gamla bloggen är borttagen.

2. Vilka bloggar följer du?

Av de stora bloggarna är det Jennie Hammar, Sofi’s Snapshots, Isabel Adrian och Ebba von Sydow. De andra jag läser ser ni på länklistan, vissa har jag dock bland favoriter. Sen läser jag de flesta bloggar av de som läser min, förutom om det är nischade bloggar med ett ämne som inte intresserar mig direkt.

3. Vilka favoritfärger har du?

Marinblått, vinrött och lila är absoluta favoritfärgerna. Inredningsvis undviker jag vitt, men bär det gärna på kläderna. Gillar inte att ha helsvart outfit, då känner jag mig tråkig och intetsägande. Grått gillar jag mycket också.

4. Vilka favoritfilmer har du?

De jag sett flest gånger och kan se igen är Disney(Lejonkungen, Aladdin, Tarzan, Skönheten&Odjuret), Min bäste väns bröllop, Titanic(ja men det är ju en klassiker!), Girl Interrupted, Face/Off, Jurassic Park 1 och 2, Sound of music, Mamma Mia, Notting Hill. Sen älskar jag katastroffilmer(Independence Day, Twister, Day after tomorrow).. även de dåliga, haha. Vissa filmer kan jag inte se med andra för jag sitter och citerar varannan replik och sjunger med i varje låt/sång. Tvångstanke ungefär. Sjukt jobbigt.

5. Vilket land drömmer du om att besöka?

Oj, flera! Jag älskar att resa och lägger hellre pengar på en upplevelse än dyra kläder och skor(fast just nu får mina pengar gå till vinterskor och vinterjacka). Mina föräldrar tog oss hellre på resor än alldeles för dyra julklappar, det kommer jag själv göra för mina egna barn.
Jag vill åka till Sydafrika och Zimbabwe, det är verkligen drömresemålet. Sen vill jag besöka USA igen och åka till NY, Boston, Las Vegas och Texas. Indonesien, Madagaskar, Malaysia, Sydamerika, Norge. Australien lockar inte så mycket men vissa delar av Asien som t ex Hong Kong och Thailand(dock ingen charterresa till turistparadiset). Jag vill också tillbaka till Grekland igen.

Jag bryter nog kedjan nu, men jag orkar inte utmana specifika bloggare för jag vet inte vilka som redan gjort den, utan alla som känner för att göra den kan väl göra den och slänga in en kommentar?!

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Bättre sent än aldrig 😊 Jag hade också min liggande ett tag, men dessa listor är bra då inspirationen tryter.
    Hoppas att din redovisning gick bra och att du mår bra!
    Kram

  • Sofia

    Har också växt upp med (och får fortfarande) resor som presenter, det är perfekt! Jag och sambon brukar också ge varandra en liten grej och sen lägga pengar på att ta en födelsedags eller julresa istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.