C'est la vie

Blod, svett och tårar. Och skratt.

Jag kan inte direkt skriva hem ljuva hem nu när jag är tillbaka. Mitt hem är fortfarande under renovering och jag kommer få bo hos mamma i minst två veckor till. Men när mitt badrum är klart(och dubbelt så stort som tidigare!) ska jag fira stort.

Men trots allt var det helt okej att komma hem. När jag kom ut från Malmö centralstation och insåg det var 18 grader och blå himmel kunde jag inte låta bli att känna mig lite glad. Tack och lov att jag bor i södra Sverige och inte i norra. No offence norrlänningar, men det räcker med ”bara” 4 riktigt kalla och snöiga månader om året.

Ikväll blev det middag hos Sophia och Joakim med syrran. Till efterrätt Ben&Jerry’s. Riktigt gott! Vi hade det så trevligt, både roliga och allvarliga diskussioner. Nu ska jag sova. Det har varit en lång dag med både skratt och tårar. Det tar på krafterna.

BONNE NUIT!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.