Travels

@ THE AIRPORT

Jag gick till Starbucks Opera i morse innan flygbussen, bara för att upptäcka att de öppnat ett på terminal 1 på Roissy. Men jaja, jag fick i alla fall i mig en yogurt på flygbussen. Nu sitter jag i stället och tar det lugnt med en mocha och surfar gratis i 15 minuter. Jag tycker dock de borde ta efter t ex Amsterdams flygplats och i stället erbjuda HELT gratis internet. Men tur de öppnat Starbucks här för i övrigt tar denna terminalen nog priset som tråkigast i Europa.

Förhoppningsvis kan jag sova på planet för jag helt helt slut. Det var tungt att gå upp i morse. Och ännu tyngre att pussa hejdå till kärleken och veta att det är minst 5 veckor tills vi ses igen. Tur han är positiv ”5 semaines passes vite”. Jo jag hoppas det. Jag saknar redan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.