C'est la vie

Making the best of it

Självklart kan jag inte sova. Hur lägligt är det att få tillbaka sömnproblemen just när jag verkligen INTE har tid att sova dåligt? För att mildra stressen lite så satte jag mig i stället och skrev på mitt CV och mail för praktiker. Skitbra grej att göra när man ska upp om 6 timmar och resa 1000 km. Men helt ärligt har jag mer inspiration just nu än jag haft på flera månader. Fem minuter till sen, går jag och lägger mig igen. Förhoppningsvis kan jag sova lite bättre med lite nyttigt gjort.

Föresten. Det är varmare här mitt i natten än vad det kommer vara på dagen i Malmö i morgon. Bara en sådan sak får en ju att inte vilja skynda på morgondagen. Brr!

0

0 kommentarer

  • Jenny

    Ja det är sannerligen kallt här hemma i Svedala alltaå…

    Du kan ju sova på planet, kör på om inspirationen flödar! 😊 Kram och trevlig flygtur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.