C'est la vie

plus ~ minus

IMG_6476

– En envis magkatarr som spökar och gör vardagen lite besvärlig. Tack och lov för Omeprazol och hej då kaffe.
– Noll inspiration vad gäller matlagning. Tips på enkla men nyttiga maträtter? Gärna magkatarr-vänliga sådana.
– En troligtvis stundande PMS – I can feel it coming.

+ Att alla matbutiker har extrapriser på fikon. Älskar fikon!
+ Veckan är full med roliga planer som spännande möten, AW:n, kompishäng och jobbuppdrag. Nu hoppas jag bara att magkatarren inte sätter käppar i hjulet för dem.
+ En farfar som typ är snällast i världen och gjorde en så fin sak att jag började lipa av tacksamhet. Framförallt för att det tog bort en stor sten från mig hjärta.

Bubblare på pluskontot: Framtiden! Världens bästa vänner och bloggläsare! Vad skulle jag göra utan er? ♥

Dagen avslutades med ett träningspass på gymmet och nu ska jag ta en dusch innan jag kryper ner under täcket, med lite fikon till efterrätt. I morgon har jag en massa att göra, men det känns faktiskt helt okej. Jag behöver lite press på mig för annars blir inget gjort, hehe. Däremot behöver jag lära mig att det inte är en bra idé att göra fem saker samtidigt. Multitasking är inte min grej.

//On the downside: A stubborn Gastritis that is taking over my life (okey, maybe a bit dramatic but you know what I mean), zero inspiration with cooking right now and a PMS on its way… On the upside: promotions on figs everywhere – I love figs, a week full of fun plans and a grandpa that is basically the kindest and most generous in the world. He did something for me that made me cry from gratitude. Anyway, now I need t take a shower and go to bed. One episode of Downton Abbey and then 8 hours of sleep. Some figs for dessert also, of course.

0

0 kommentarer

 • Emelie

  Jag tycker det ser ut som att plus-en överväger för minusen med råge, ändå! Farfarsgest, trevliga planer och fikon, liksom! Så får inspirationen komma, och PMSen vet vi ju går över (inte för att den väl blir trevligare för det..)… Stor kram på dig!

 • Martina

  Alltså, nu kanske du blir toäcklad, men bästa maten vid magkatarr är fiskbullar! Gärna med potatismos och gröna ärtor, finemang för krångliga magar. Annars en massa nyponsoppa, det brukar lugna min mage????

 • christinestories

  Haha, ja fiskbullar brukade jag äta när jag var liten. Tyckte om det då men vet inte hur jag skulle gilla det nu.. Får kanske testa om det inte blir bättre!

 • teruko

  Själv verkar jag ha en mage okänslig för alla sorters utsvävningar, men vet ”via en mig närstående person” att oregelbundna mattider och after works och liknande inte är den bästa medicinen… Magen behöver högst sannolikt en längre tids vila om du ska bli bra, tyvärr, och det vet du ju givetvis. Men, livet är ju inte bara kropp utan även själ, så en kompromiss blir väl det troliga? Härligt med en snäll farfar! 😃

 • christinestories

  Ja jag vet att jag borde ta det lite lugnare och jag får väl ta en detox några dagar snart. Det är dumt om det ska bli så illa att jag till slut får kroniska besvär…

 • Sandra

  Men åh va fint med världens snällaste farfar!! Jag har IBS och brukar köra på mycket sallad, smoothie eller fisk! Jag tror dock inte att det är samma för alla vad som känns ”milt” för magen men jag brukar undvika fullkorn!! Sen är det ju kaffe (som du redan skrivit) och alkohol men det är ju svårare att undvika hehehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.