C'est la vie

Piggare

Maj gaaad, så skönt det var att vila ett par timmar nu på förmiddagen. Jag behövde verkligen det. Drömde om gamla gamla dejter från när jag var typ 18(haha!), fd skolkompisar, rue de Rivoli(?), Starbucks och mitt lantställe. Skumma drömmar. Men ändå trevliga. Bättre det än mardrömmar, hihi.

Nu är jag pepp och mycket piggare. Kvällens planer kändes bara jobbiga i morse och energin för att åka långt åt helvete och gå på teater fanns verkligen inte. Men nu ser jag fram emot det. 🙂 Kanske inte själva teatern då… inte så kul att se en pjäs där man inte förstår vad de säger, haha! Men att träffa lite nytt folk. Och det ska bli kul att se Emelie igen!

B åkte precis in till Paris. Skönt att få vara ensam lite. Jag ska fixa med lite praktiska saker nu, sen fixa lite lunch och sätta mig och läsa i lugn och ro. Jag är helt hooked i min bok, Snabba Cash. Den är riktigt bra!
Sen blir det att duscha och göra sig klar för kvällen innan jag ska hämta Leo. Blir inte värsta partystassen ikväll, utan något enklare. Svårt när man inte vet vad det är för typer man kommer till ikväll. Vill inte känna mig overdressed. Jeans, en blus och klackar? Hmm. Maybe.

À bientôt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.