Things I like

Sommar, sommar, sommar


Svenska jordgubbar. Finns det något som slår det?


Skärgården. I love it.


En st modetidning. Check! Ljummen kvällssol. Check! En kall Gin&Grapetonic. Check!


Guppande vågor och bad från klippor. Lovely!


En av mina äldsta och bästa vänner, Ellinor, som jag inte träffat på 2 år nu. Snyft. 🙁
Bilden är 4 år gammal. Just so you know… Höhö.

Vad ska du göra i sommar: Åker den 1:a juli med familjen jag ska jobba för till Avignon. Sen blir det Italien, Schweiz och franska rivieran(bl a St Tropez). Sol, bad, lek och en massa roliga erfarenheter. Underbart!
Sommarens plagg: Klänning, kjol och shorts. Och så tunna, sköna linnen.
Alltid i väskan: Plånbok, läppbalsam, solskyddsfaktor, sunbrills, mobil… och kamera såklart.
Sommar för dig: Jordgubbar! Och solblekt hår, snyggt solbrun och bad. Ligga i en solstol i kvällssolen och läsa diverse tidningar. Myyys. Åka båt! Sista sommaren vi var ute med farfars båt är ett fint minne. Nu är den borta. 🙁
Restips i sommar: Passa på att slappa, var ni än är. Semester är lika med avkoppling, inte stress över allt man ska hinna göra för att man är ledig. Så njut! 🙂 Stockholms skärgård ligger annars varmt om hjärtat för mig. Åh som jag saknar det! Önskar jag hade en helikopter och kunde flyga och fira midsommar på Väddö med min kusin och min bästa barndomsvän Ellinor. Det hade varit underbart! Taxibåt till Fejan och promenera hem i natten sjungandes Gyllene Tider-låtar. 😉 Nästa sommar SKA jag vara på landet. Men jag får ju åka till Italien om 1 månad, så jag klagar inte! 🙂
Sommarparty: Bara ben, strawberry daquiri’s, vänner och bra musik. That’s all you need!

Glad midsommar på er! Jag hoppas ni får en riktigt härlig, mysig, solig och trevlig helg!

Bisous!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.