Things I like

Choklad att avguda

Kolla vad jag hittade på Auchan! Daim!
"Made in Sweden by Kraft Foods", står det på baksidan och det står på svenska först i innehållsförteckningen. Varför i hela friden säljer de det där? Jaja… jag klagar inte. J’adore! 😉 Kostade mig 35 spänn… men det var det värt, hähä.

Billig mörk choklad blev det också. J’adore en plus.

Och ja, halva är redan uppätet. Av båda. Bien sûr. 😛

0 kommentarer

  • Magdalena

    Är Auchan en stor affär typ som city gross? Isåfall är det samma som de har i Polen. Vet att den som e i Polen iaf är fransk, så jag antar att det e samma 😊 Ha en glad midsommar hur du nu än firar 😊

  • jossan

    hejhej! ^^ allt bra? 😊 kommentera gärna mitt inlägg "TRASH CAN" och säg vad du tycker om min nya soptunna? 😉,då skulle du göra mig jätte glad! 😃
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.