C'est la vie

Överlevnadsplan & midsommarplaner


De har inget riktigt smör i Frankrike, men jag hittade något som liknar Bregott lite iafl. Najs!

Jag kom på en överlevnadsplan idag. Knäckebröd! Så jag åkte till Affären. En butik i Pigalle som säljer svensk mat, och godis. Dyrt som tusan… min paket knäckebröd kostade 25 spänn. Men det var det värt! 🙂
Jag planerar även en tur till IKEA i nästa vecka. Tydligen finns det en som är lite mindre komplicerad att ta sig till. Det är en massa meck annars. Olika tåg, metro, byta bussar och sådant. Inte som hemma där jag har 10 min till Malmö’s IKEA.
Iafl vill jag dit och se vad man kan köpa för svenskt skit.

Midsommarplanerna då? Det blir inget firande på dagen i morgon, men om det är fint väder så tänkte jag iafl försöka jobba på brännan. Måste ju grunda inför semestern. 😉 Sen ska jag nog ta en lång promenad/joggingtur på eftermiddagen. Jag måste verkligen komma i form. Det var år och dar sen jag tränade nu och jag börjar känna av det.
Sen på kvällen ska jag följa med Emelie och några av hennes vänner på teater. På franska, haha! Jo för jag kommer ju verkligen förstå. Fast som Emelie skrev, "vi får titta på kroppsspråket". 😛 Efter det skulle vi ta en drink någonstans. Blir nog trevligt.

Nej nu ska jag byta till pyjamas och glo på säsongens sista Grey’s Anatomy. Bereder mig på snyftkalas. Hur rörande var inte Izzie’s och Karev’s bröllop? Jag grät floder, haha!

0 kommentarer

  • lameilleuse

    Annars finns la Boutique Suédoise, 6 rue des Ecoles. Tror att de har en filial på Ile St Louis också. 😉 Där finns allt från kaviar till träskor.

  • Christine

    lameilleuse: Aha, den kände inte jag till. Tack för tipset!
    Ska föresten maila dig betyget idag. Hoppas du har tid att hjälpa mig! 😊

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.