C'est la vie

Pictures from a Sunday

 

 

Eftersom ni under det här inlägget kommenterade att ni gillar vardagsbilder så tänkte jag att ni skulle få se några sådana från min söndag (det är ju i och för sig helg, men det får höra till den kategorin).

 

 

Jag vaknade mycket senare än jag hade tänkt från början, men så blir det när man förlorar en timmes sömn på grund av omställning till sommartid. Åt frukost och tittade på The Hills i sängen.

 

För att inte bli helt förslappad försöker jag träna minst 2 gånger i veckan. Tyvärr är det inte alltid jag hinner det (eftersom man inte har något liv i veckorna när man jobbar i Paris), men på helgen har jag en regel att träna antingen lördag eller söndag. 

 

Lunch hemma oh hemmagjord sandwich på färsk baguette, parmaskinka, mozzarella, tomat och avokado. Det är riktigt gott ska jag säga er!

 

Efter det tog jag bussen bort till Ternes, och promenerade upp avenue de Wagram.

 

Köpte mig en coffee to go…

 

… och gick en runda i butikerna på Champs Elysées. Jag har Sverige-längtan så jag var tvungen att köpa någonting på H&M. När jag tog den här bilden gick några killar förbi och skrattade åt mig. Hade lust att ropa efter dem ”jag är faktiskt en känd bloggerska i Sverige, assholes!”, men hindrade mig själv. Dels för att de nog skulle skratta mer om jag gjorde det och dels för att det där med känd inte riktigt är helt sant. Okej, det är ju inte sant alls. Inte för att de skulle veta det i och för sig.

 

På väg hem med mina nya shoppingfynd, hehe. 

 

 

Mamma ringde innan och tyckte att jag skulle se den nya serien ”Welcome to Sweden”, men TV4 Play har ju en så dum regel att man inte får se deras program utomlands. Som tur är kan man titta på det på swefilmer.com. Internet måste vara det bästa, och sämsta, som hänt på flera hundra år. 

 

Dags att byta om till pyjamas och krypa upp i sängen. Myssöndag it is!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.