Fun stuff

Two nights

 

 

Bilderna är från i fredags kväll när jag var på fest hemma hos min vän Phil. Han bor på typ 70 kvm vid St Paul i Marais, alltså på rue de Rivoli. För en svensk som inte bott i Paris tidigare, så kanske inte det säger någonting speciellt, men att bo på 70 kvm i Marais är ungefär som att bo i en sekelskiftsvåning på 200 kvm i Malmö med utsikt över Gustav Adolfs Torg. Med andra ord är det ett ganska oslagbart läge. Första bilden är över St Pauls metrostation, och på den andra bilden ser man Hotel de Ville lite längre fram.

 

Igår hade jag en väldigt trevlig kväll hemma hos min italienska böna Naomi. Hon har jobbat i England i 2,5 månad så vi har inte setts på länge. Även en fransk vännina till henne var där. Det blev en hel del skratt när vi avverkade det ena tjej-ämnet efter det andra. Jag är så glad att Naomi är tillbaka. Igår kom vi på att vi bara känt varandra i 1,5 år, men ändå känns det som hon varit en nära vän sedan länge. 

 

Nu ska jag dra till gymmet innan jag kommer på en alldeles för bra ursäkt för att inte gå.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.