C'est la vie

Pasta Italiano

 

 

Nu blir det snart god pasta till middag. Jag satt och bläddrade på Instagram på vägen hem och så fick jag se en rätt som Pernilla Wahlgren lagat (fråga mig inte varför jag följer henne) och det såg så gott ut så jag bestämde mig för att laga något liknande. Eller det är väl typ samma men jag har zucchini också. Nu står det och puttrar på spisen och jag ska in i duschen snabbt medan pastan kokar. Lite god mat och ett avsnitt Hart of Dixie ska nog lindra den här februarideppen jag just nu kämpar mot med alla mina krafter. Kan det inte bara vara sol och 10 grader hela vintern? Kyla, mörker och grått väder gör mig ju alldeles energilös och omotiverad. Fy farao.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.