C'est la vie

Busy Bee

 

 

Det är mycket roligt som händer framöver och för första gången på flera år har jag börjat använda min kalender. När jag bodde i Paris skrev jag sällan ner saker i kalendern för allt som oftast planerade jag inte långt i förväg. Saker liksom skedde spontant och det kändes lite fjantigt att notera i efterhand. Dessutom har jag världens sämsta korttidsminne så jag kunde aldrig komma på om jag hade varit på bio eller fest helgen innan. Nu känner jag som att jag blivit sådär svensk ända in i benet eftersom jag har saker inbokade flera veckor i förväg. Hur hände det liksom? Jag har i alla fall lovat mig själv att inte boka upp mina helger för mycket längre. Det finns inget tråkigare än att redan på onsdagen ha all ledig tid planerad så att det inte finns utrymme för att göra det man faktiskt känner för att göra. När mina italienska och franska vänner här frågar mig samma dag om jag vill komma på middag svär jag över min förbannade framförhållning.

 

 

På fredag kommer förresten syrran till Sverige. Som jag längtar! Hon skickade ett whatsapp-meddelande för att försäkra sig om att jag inte bokade upp någonting på söndagen. Plus ett detaljerat schema för min helg i London. Som infaller om en månad… Äpplet faller inte långt från trädet?

 

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.