Paris

Paris sera toujours Paris

 

 

Så var det bokat och klart. I vår möts vi igen. Paris och jag. 

 

Det blir nog en märklig reunion. Som att åka hem, men ändå inte. Jag kan tänka mig att det kommer kännas ungefär som när jag bodde i Paris och åkte till Sverige över en helg. Det är hos mig, men ändå inte. Jag kommer förstå allt som folk säger, röra mig vant i metron och snabbt komma in i riterna. Men jag åker dit som en gäst. På semester. Fast vet ni? Det ska bli så himla skönt att åka dit utan att behöva ta hänsyn till den där vardagen. Kunna ta dagarna som de kommer, slippa stressen och bara strosa runt. 

 

Jag tänker mig middagar ute med finaste vännerna, afterwork på uteservering med en kall och god mojito (kollar du upp nyaste stället Natalie? ;)), lunch med fd kollegorna, middag på Miss Kõ, promenader i mitt gamla område, en eller två utekvällar omkring Oberkampf, shopping i Marais samt en och annan café crème. 

 

 

För att komma in i French mode tänkte jag dela med mig av en skön fransk låt som just nu går på repeat på min Spotify. 

 

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.