C'est la vie

Påskledig


Två chokladkaniner hade hon köpt också. Underbaraste svärmor!


Ikväll åkte Christophe’s föräldrar, de ska först till Hong Kong och sen till Australien och Nya Zeeland (jag är inte ALLS avundsjuk). De är verkligen så himla snälla som låter oss bo här. Dessutom har de fyllt kylen och frysen till oss. Jag går runt i en stor lägenhet på 150 kvm med fina möbler och vackra detaljer, det är långhelg, min pojkvän är finast i världen och jag känner mig så himla lyckligt lottad.

Vi gick varken på konsert eller ut och drack drinkar med vänner ikväll. I stället stannar vi hemma ikväll för att vakna pigga och fräscha i morgon. Ja ni ser, det börjar gå utför!
Nu ska jag joina min fina kille och se på film och njuta av vetskapen att vakna i en lägenhet UTAN två andra killar som skriker på PlayStation-apparaten och en äckligt ostädad lägenhet. Ni förstår, städerskan har inte kunnat komma på 3 veckor. Tror ni de tre lata killarna orkat städa? Den enda som tvättar handdukarna är jag och golvet i köket ser ut som det är soppköket på lokala hembärget. Jag började seriöst oroa mig för min hälsa…

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.