Vardagslyx

Min fredag

Nej nu tar jag helg! Jag har suttit inne sen lunch och känner att huvudvärken börjar komma pga för mycket tid vid datorn. Jag behöver komma ut i friska luften. Eller ja, frisk och frisk. Det är ju relativt i den här staden där man inte ens kan se stjärnorna på natten…

I övrigt så har jag haft en bra fredag. Jag åt ett mellanmål på Starbuck’s och jobbade lite, gick sen till Christophe’s lägenhet och gjorde lite lunch till oss två. När Paris bjuder på sådant härligt väder kan jag inte annat än vara lycklig över möjligheten att bo här! Staden är så vacker, bara husen får magen att pirra till av förtjusning. Jag blir nästan lite nykär i mitt nygamla hem.

Nu ska jag packa ihop mina saker och bege mig. Ikväll blir det kanske jazzkonsert, vi får se vart kvällen bär.

Trevlig helg!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.