C'est la vie

All grown up


Vår nya säng. Betydligt skönare än den Christophe har!


Idag blir det mest tid framför datorn för min del. Jobb och annat. Men sen är det långhelg!

I morse sa jag till Christophe: ”Vem är du och vad har du gjort med min pojkvän?!”. Om jag är en snoozare så är han fem gånger värre, och att gå upp frivilligt innan klockan åtta (här i Paris börjar man sällan jobba kl 8 på kontor, ibland är det så sent som kl 10) är inget han utsätter sig för. Idag snoozade han inte en enda gång och gick upp fem i åtta utan att någon tvingade honom. ”Nej, vi kan inte ligga i sängen hela morgonen”, sa han och öppnade fönstret och fönsterluckorna. Jag blev ganska chockad faktiskt. Själv bäddade jag sängen, vilket inte händer så ofta om jag ska vara ärlig. Eller okej, 6 gånger i månaden kanske.

Hmm, håller vi på att bli ett vuxet par? Vad är näst, bridge i matchande track suits? Långa kvällspromenader på lördagar i stället för vin på en bistro?

To be continued…

0 kommentarer

  • Ellinor

    Det där med eget gemensamt boende har kanske fött en ny typ av ansvarskänsla och vilja att agera vuxen på riktigt? Haha.

    Hoppas ni får en fin dag!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.