C'est la vie

Morgonstund har guld i mund

God morgon, och glad påsk! Christophe väckte mig på fel sida idag och sen började han bråka med mig för att jag inte ville ligga på kudden som legat på golvet hela natten. Jag är väldigt känslig mot damm och de har heltäckningsmatta(underbart för fötterna dock!), och går ju dessutom inne med skorna här. 

Hur som helst så blev vi sams ganska snabbt, eller ja efter typ tio minuter när jag fått vakna lite(har dåligt morgonhumör om någon muckar med mitt tålamod…) och fick mina morgonpussar. Nu är han iväg och köper croissants och pain au chocolats till frukost. Mums! Sen ska jag mysa med min kära hela dagen.

Hoppas ni haft/får en bra start på påskafton!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.