Shopping

Nytt men ändå gammalt

Christophe spelar kort med några killkompisar så under tiden var jag var en sväng i Christophes lägenhet för att hämta lite grejer. När jag letade efter hans träningsshorts snubblade jag över den här väskan. Den köpte jag i höstas, men ångrade mig samma dag som jag skulle åka hem eftersom det kändes som ett onödigt köp. Så jag gav den till Christophe och han lovade att lämna tillbaka den åt mig, vilket han sen bekräftade att han gjort. Jag tänkte inte mer på det eftersom jag inte behövde få tillbaka pengarna, de fick jag ju genom att han betalade en massa för mig.

Men så låg den där längst in i garderoben! Haha, jag vill GÄRNA höra förklaringen när han kommer hem. Jag hade ju kunnat använda den sedan flera månader!
Hur som helst så var det ju trevligt med lite ”gratis” shopping såhär på påskafton. Nu ska jag göra mig lite fin och sen ska jag och min vinröda mockaväska ut och dricka vin. Ikväll blir det barbeque med vänner.

Hoppas ni får en fin påskaftonskväll!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.