Paris

Paris in categories

 

 

Jag får ibland återkommande frågor från er läsare om Paris, både på mailen och bland kommentarerna. Ni vill ha tips på shopping, restauranger och sevärdheter för olika typer av besök. Jag har väldigt mycket att göra just nu, men har en massa idéer och tankar över inlägg som säkert kan vara roligare för er att läsa. Om ni nu kikar in här om med hoppet om att ibland stöta på ett blogginlägg om Paris.  Det kommer så fort det lugnat ner sig lite.

 

Till dess kan du alltid se efter i arkivet.

Du vet väl att jag har flera kategorier för tips opch svar på vanliga frågor? 

 

 

Du kan t ex kika under Q&A om någon annan ställt samma fråga som du.

 

… eller så kanske du kan hitta lite allmänna tips HÄR.

 

Under Restaurants/Bars/Cafes skriver jag om ställen där man kan äta eller dricka gott.

 

Kategorin Shops in Paris är dåligt uppdaterad, men tanken är att jag ska fylla på med mysiga butiker som är värda att besöka. Jag har en massa material som jag ännu inte haft tid att gå genom. 

 

 

Om ni har några frågor, eller önskar att jag skriver om någonting speciellt som har med Paris eller att bo i Frankrike att göra, så kan ni kommentera det här inlägget så försöker jag svara i slutet av veckan.

 

 

 

0 kommentarer

  • Karin

    Hur är det att dejta franska män? Något man ska tänka på? Skillnad mellan svenska och franska män? Är det mycket droger i Frankrike? Vilka är de största skillnaderna och tråkigheterna i Frankrike?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.