Travels

Away from that everyday life

 

 

Bara fyra dagar kvar nu, sedan åker jag till London. Gud vad jag längtar! Saknar min syster och Janneke. Det ska bli så kul att hänga med dem i fyra dagar. Jag behöver sådana här getaways denna tiden på året, annars blir jag deppig. För ska jag vara ärlig känner jag mig inte supermotiverad av det här mörkret. Det blir svårare och svårare att komma upp på morgonen. Då är en weekend på bortaplan en perfekt humörhöjare. Bara att få komma bort från vardagens tråkiga rutiner och ta igen lite tid med familj eller vänner som man inte träffar så ofta. Även om det bara är några dagar gör det verkligen skillnad. Nya intryck ger ny energi. Sedan tycker jag ju väldigt mycket om att resa också. Det ger mig lyckokänslor.

 

Nu sitter jag på ett försenat tåg till jobbet. Jag måste säga att lokaltrafiken i Malmö och Öresundstågen är under all kritik. Det är ju förseningar och inställd trafik hela tiden! Fast jag är glad att det inte är som på RER B och metrolinje 13 i Paris. Jag slipper stå som en packad sill och sniffa i någons armhåla. 

 

 

0 kommentarer

  • Frida

    Åh men vad roligt, var i London i maj 2013 och jag blev förälskad i staden 😊 Tänkte passa på att tipsa om en tävling som kommer upp på min blogg senare idag. Titta gärna in och se om du vill vara med 😊

  • teruko

    Tror vi är många många som känner som du och därför tar små pauser via resor så ofta vi kan. Dock tror jag också att det, om inte annat så av försörjningsskäl och chans till ro i själen, är av godo om man kan finna lugn och glädje även i vardagen och allt som hör dit. Har man inte ett yrke som innebär nya upplevelser och platser hela tiden blir det ju jobbigt att ständigt längta bort. Hoppas du får en härlig resa! London är fint, men Paris vinner… 😉

  • Christine&Paris

    Hej Linn! Vad kul! Hur kommer det sig att du åker från Indonesien? Det är ju ganska långt att åka för bara tre dagar 😊 Ska du åka dit i vår? Eller vilken säsong är det? Jag ska se om jag kanske kan knåpa ihop ett litet "tre dagar i Paris"-inlägg 😉 Kramar, Christine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.