Paris

Parc Monceau


Kändes ganska skumt att gå ut i en trench i januari, men jag klagar inte! Halsduken fick jag av min kära svärmor i julklapp. Jättemysig i ull/kashmir 🙂

Högtrycket fortsätter med 11 grader idag med. Jag tog en promenad i eftermiddags och drog då fram min trench som jag lämnade i Paris i november innan vi åkte till London. Det fattas bara sol nu så kommer helgen bli underbar. Kom igen Paris, give me your best!

Parc Monceau, liksom alla andra parker i Paris, är vackrast under vår, sommar och tidig höst. Trots det tycker jag så mycket om den. Jag bodde i 17:e i två omgångar förrförra hösten och brukade då springa i parken ibland.
Nu när graderna kommit upp så ser man endel som sitter och läser på en parkbänk, nannys som promenerar med småttingar i små minikappor eller tappra som joggar i shorts.
Jag tog några kort med min mobil. Det blir ju inte lika bra som med min Canon men den är ändå helt okej.

Nu ska jag fixa ordning mig för ikväll. Ciao! 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.