Fun stuff

This week


Finaste svenska flickorna i Pariiis 🙂


Linda gjorde god sallad i tisdags kväll, jag marinerade och stekte kyckling och Natalie köpte med sig ett riktigt gott vin.


Kaffemys och trevlig stund med Solli och Linda på Le Fumoir i onsdags förmiddag


Stark men extremt god förrätt. Räkor, ananas och rostade koksflingor. Mums!


Den här veckan har gått snabbt. Redan fredag! Jag är så glad att jag stannade kvar några dagar till. Det har verkligen varit värt det. På måndag kväll flyger jag i stället till Köpenhamn. Kan snön smälta bort till dess… Tack! Här har det varit varmt de senaste dagarna, ca 11-12 grader. Igår kunde jag till och med ha haft min trenchcoat.

Veckan har varit full av trevliga saker. Bl a Starbuck’s-fika med Precious(det har blivit tradition nu), middag med Natalie i Linda och Thomas nya lya, ännu mer fika på Le Fumoir, mysiga promenader i stan, barhäng och billigt men gott vin, middag på thairestaurang med chéri, nya bekantskaper. Allt som allt en riktigt bra vecka. Tyvärr har kameran mest fått ligga i sitt fodral. När jag har roligt brukar jag glömma bort att ta kort.
Ikväll blir det en soirée hos Olivia, så får vi se hur resten av helgen ser ut. Kanske går vi ut och dansar. Det var ett tag sedan!

Idag regnar det, så jag ska passa på och göra lite nytta. Men först en sen frukost och film.

0

0 kommentarer

  • Gaymasen

    Vad mysigt (och gott!!!) det ser ut. 😊

    Och tack snälla för fina ord. Och jag håller med. Vi ska vara så fina jämt och typ "nej vi gör inte sånt". Men get a room-blicken är priceless. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.