C'est la vie

You always get what you deserve

Ibland blir jag så trött på fransmännen. Särskilt här i Paris. De är ytliga, arroganta, giriga och kan säga en sak men sen visar det sig att de menar något annat. People aren’t always what the seem.

Men vad gör det när jag har mina riktiga vänner som jag vet att jag kan lita på och en man som älskar mig?

Om det är något jag lärt mig genom åren, så är det att människor med dålig självkänsla eller som bara bryr sig om sig själva är inget att lägga energi på. Man kan tänka på dem som en fis. Det luktar lite i början och man bryr sig om vad andra ska tycka, men efter några minuter har man glömt bort det och gått vidare.

Ingen idé alltså att hänga upp sig på de som inte förtjänar det. Som jag sa till en kompis som jobbat som en gris hela hösten men sen fick sparken: Det handlar om karma. Folk får alltid vad de förtjänar. Hon kommer lyckas oavsett men de kommer säkert förlora på det i slutändan.

En kille jag känner betedde sig som ett riktigt jackass mot mig en gång… några dagar senare skrev han på sin FB-status att han stukat foten.
Karma.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad. What goes around comes around.

0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Tror dessvärre inte att det där är något unikt för just fransmän, tycker man stöter på sådana människor lite varstans i världen. Men precis som du säger; what goes around, comes around och det är tur att det finns människor som man alltid kan lite på i vått och torrt.
  Kram

 • Magdalena

  Bra inlägg 😊 Folk borde tänka på det oftare att behandla andra som de själva vill bli behandlade! Och jag hoppas verkligen karma finns…hm..man kan ju undra…Men i slutändan kanske det finns.

 • madeleine

  Det låter hårt – men sant!
  Du verkar ha det bra (ändå). Som du säger, du har dina vänner och din man! Njut resten av tiden:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.