Fun stuff

All the lights that lead us there


Det är roligt att leka med kamerans finesser!


Olivia och hennes trevliga pojkvän

Oj vilken kväll igår. Jag hade så himla roligt! Vi var på en apero hos Olivia, hon bor dessutom i Batignolles vilket är mitt favoritkvarter, som höll i sig ända tills vi sista som var kvar gick hemåt runt halv tre. Gud som jag skrattade igår kväll! Killarna drack Passoa+vin(disgusting, haha), François spelade denna låten och pussade på alla och svaret Dimitri fick när han bad mig skicka ett sms från hans mobil på svenska. Haha! 
”Wooow, vad snabbt du lärt dig svenska. Jag är så imponerad!”
Visste du att det var jag N? 😉

En lyckad kväll och en perfekt start på helgen. Underbart dessutom att inte sitta hemma på fredagar, helgen blir längre!

Idag sov vi ut och låg och kramades i sängen halva dagen. Nu har vi precis ätit en äcklig pizza och jag ska snart gå och träffa Ina för en kaffe och en promenad. Ikväll middag med ett gäng sköna fransoser.

Livet leker med andra ord. Jag vill inte åka tillbaka till snö, skola och jobb!

Vad hittar ni på i helgen?

0 kommentarer

  • Natalie

    OM jag visste! 😉
    Men det var väldigt kul för då kändes det som att jag var med er på ett hörn, för det verkar som att jag missade en toooppeeeenkväll i fredags… snyft

    OMG, det kommer bli riktigt kul när du bor här igen!!!
    😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.