C'est la vie

Pancakes

 

 

Jag kör verkligen soft mood denna helgen men det är skönt att ha en dag att bara titta på serier och slappa. Särskilt som det faktiskt är ganska tråkigt väder idag i Paris. Jag gjorde pannkakor till frukost och till det färska jordgubbar från grönsaksmarknaden.

 

Helgen hittills då? Hade ett trevligt avslut på veckan med kollegorna i fredags. Vi drack Prosecco och skrattade åt att Anne-Sophie alltid tar av sig skorna överallt. Alltså jag gillar mina kollegor. Alla är sådär härliga och roliga. Efter det mötte jag upp med C och efter en snabb vända hemma åkte vi till Café des Initiés där vi drack mojitos och hade en härlig kväll med vänner. Det var mycket ”saluuut, ca me fais plaisir de te voir, ca fait longtemps!”, en massa skratt på det. Det slutade med att vi var ett litet gäng som åt middag där också. En så himla trevlig kväll. Igår skulle jag och C gått på bio men vi hyrde i stället ”Seeking a friend for the end of the world” och åt smågodis.

 

Förlåt att jag tjatar om den här serien, men nu ska jag se ett till avsnitt av One Tree Hill. Nathan är kidnappad.

Det är oliiiidigt spännande!

 

 
0

0 kommentarer

  • Jenny

    Haha försökte kolla på One Tree Hill i perioder men fastnade aldrig. Vad härligt att du har det bra med kollegorna! Du verkar tycka det är jobbigt med de sena arbetsdagarna och då är det tur att de du jobbar med är bra i alla fall. Jag tycker att det många gånger är viktigare än jobbet i sig. Jag har ju hellre ett lite tråkigt jobb med underbara kollegor än ett kul jobb med vidriga kollegor. Jag har haft både och… 😉 Härlig söndag! Jag ligger just nu på soffan, lyssnar på Bob Marley och ska snart bli serverad söndagslunch av mina fastrar. Life is good! 😊 Ha en fortsatt trevlig söndag! Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.