C'est la vie

About the blog

 

 

Ni är många som läser bloggen nu. Det är verkligen roligt att nya läsare hittat hit! De senaste veckorna med nytt jobb och brist på sömn har gjort att jag inte orkat lägga tid på bloggen. Jag vet även att Paris-tipsen lyst med sin frånvaro men jag ska se till att lägga upp sådana inlägg oftare. Jag ska försöka bättra mig, uppdatera med roligare inlägg och även bli bättre på att svara på kommentarer. Så om ni har något speciellt önskemål eller har en fråga ni tror att jag kan svara på får ni gärna hojta till.

 

Jag fick förresten en blogg-utmaning för ett tag sedan. Att man skulle lista sina sanningar eller något sådant. Minns bara inte vem det kom från och hittar inte kommentaren, så vet inte exakt vad det var man skulle göra. Någon som känner sig träffad? Lämna gärna en kommentar i så fall!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.