C'est la vie

Packing and cleaning

IMG_7545 IMG_7544

Det är fjärde gången jag packar ihop min lägenhet men ändå lyckas jag beräkna tiden fel. Varför ska jag alltid stå där i sista stund och panikstäda? Jag vill gärna vara den där strukturerade människan som gör saker i god tid, men det är nog bara att ge upp.

Mamma var i alla fall en ängel idag och hjälpte mig med en massa vilket gjorde att jag slapp hålla på till sent ikväll. Vid halv nio gav vi upp och då åkte jag hem till syrran och Henry. Det var så himla satans skönt att sätta sig i soffan, bli bortskämd med middag och bara koppla av. I morgon eftermiddag lämnar jag över nycklarna och förutom några praktiska saker att ordna med så kan jag åtminstone lägga flytt och packning av lägenhet bakom mig. Jag har varit så stressad med allt det praktiska att jag inte ens hunnit få någon resfeber ännu. Nu ska jag dricka upp mitt te, ta en dusch och lägga mig i den sköna gästsängen. Innan jag kom hem hit så hade jag inte ens suttit ner på 6 timmar…!

//I’ve been packning and cleaning all day because tomorrow I hand over the keys to my tenant who will be staying in my flat the next year. It’s been a hectic and busy day so I am totally beat. It was pretty nice to step into my sister’s and Henry’s apartment and get a warm meal. I’ve been living off cookies and dried apricots all afternoon. My mom helped me out at the apartment which was so nice. She is really good that way. I should get better at doing things in time though. It’s always last minute even if I promise myself that I will be more organised. Hopeless! Now I’m gonna drink up my tea, take a well-deserved shower and go to bed. 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.