Fun stuff,  Weekend

The Birthday / Farewell Party

IMG_7463

I fredags hade jag födelsedagsfest med alla kära vänner. Jag är så glad och tacksam för att jag har dem och för att de får mig att må så bra. Tyvärr är det så när man själv har fest att det dels blir lite stressigt (i 1 timme försökte jag göra en dippsås men det kom hela tiden någonting i vägen), och sedan hinner man knappt prata med alla ändå. Förra året sa jag ”nej, nästa år har jag ingen fest!” men jag var tydligen inte speciellt konsekvent med mig själv på den ståndpunkten. Fast ska jag flytta till andra sidan jordklotet i ett år så vill jag passa på.

Det kan vara att mixa folk ibland och jag har inget gäng jag umgås med alltid utan mina vänner är utspridda och sedan är det några som känner varandra sedan innan, men det gick bra tyckte jag. Barndomsvänner blandades med nyare vänner och de flesta minglade runt för glatta livet. Som mest var vi nog över 20 personer på 36 kvm.

Förresten så ser ni här min nya frisyr. Det är ganska kort, men jag börjar vänja mig nu. Jag tänker att det är skönt när jag kommer ner lagom till sommaren.

IMG_7410Jag fick hjälp att förbereda av Henry, syrran och min bror. De är guld värda!

IMG_7425The glitter ladies! Min barndomsvän Isabelle och så Madde som har blivit en av mina bästa vänner de senaste åren. Bilden togs med blixt och ljuset var inte det bästa så den blev konstig även i svartvitt tyvärr.

IMG_7451Syster Julia, Zelda, kompis Julia (med ryggen mot), Miro och Emma. Vid ett tillfälle stod i princip alla i köket. Varför blir det alltid så?

IMG_7450En till Emma (som kom med ballong – vilken ni kanske såg på Instagram?) med sin kille som antagligen är i full gång att berätta om någonting. 

IMG_7483En flaska vin med passande etikett <3

IMG_7429En ny vänskap med Louise, som nyligen kom hem efter ett år i Kapstaden. Snacka om att jag hade många frågor till henne! Som du kan läsa i inlägget nedan så fick jag en fin hemmagjord guide av Cape Town från henne.

IMG_7438Några av mina alla finaste vänner. Lucie, Isabelle igen och så min Stinis.

IMG_7447Min vackra barndomsvän Fanny som jag växte upp med. I 28 år har jag känt henne!

IMG_7484De flesta hade kilat hemåt runt ett, men några stannade kvar. Bland annat Martin, som är en annan barndomskompis man. Jag var på deras bröllop 2011 och nu har de en son på 7 månader. 

IMG_7455Haha! Jag älskar att alla mina vänner är sådana karaktärer och vågar bjuda på sig själva.

IMG_7469Någon fångade mig och Stina när vi sa hejdå. Puss på kinden och ”älskar dig”. Så fin den människan!

IMG_7497Henry och jag försöker ta fina bilder på oss, men det går inte så bra. 

IMG_7499Och så min syster. Vi må bråka och skrika på varandra ibland, men jag skulle inte klara mig utan henne. Hur ska jag ens göra det i ett år?! Hon måste komma och hälsa på!

Sådär. Det var bilderna från den festen, men jag har några från i lördags också. De tar vi senare i veckan. Jag tänkte att jag skulle tidsinställa några inlägg torsdag och fredag för jag kommer kanske inte kunna blogga under resan.

Jag sov förresten 9,5 timme i natt. Det behövdes nog! Nu ska jag äta frukost och sen åka iväg och köpa resväska. Hoppas att du får en helt underbar måndag!

//Some pictures from my birthday and farewell party on Friday. I have some from the party I went to on Saturday as well, but I’ll save them for later this week. Hope you’re enjoying your Monday!

0

0 kommentarer

  • Anna

    Men guuud sa mysigt! Perfekt att kunna kombinera tva fester i en dessutom. Tycker din nya frisyr är hur fin som helst, klär dig som handen i handsken!

  • Ellinor

    Vilken härlig kväll! Så tråkigt att jag inte kunde komma ner och vara med. Hade varit så roligt att träffa dig igen innan du flyttar. MEN nu ger du mig än mer skäl till att bocka av ytterligare ett resmål på min bucket list. Förhoppningsvis ses vi i Kapstaden under nästa år!

  • Sandra

    Men åh va mysigt med födelsedagsfest! Du passar jättebra i din nya frisyr tycker jag! 😃 Jag tycker alltid att det är lite svårt det där med att bjuda hem en massa olika kompisar som inte känner varandra, men det är ju också kul att gästerna kan mingla runt och lära känna nya personer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.