C'est la vie

How lucky am I?!

IMG_7511IMG_7512 (1)

Jag fick en massa fina presenter av mina vänner när jag fyllde år. Bland annat en schweizisk armékniv (vilken kanonidé!), proviant att ha i handbagaget (i form av kakor, Gott & Blandat och choklad), böcker och så ett jätteroligt kort på mig och min kompis Emma från när vi var cirka… 22 år kanske. Av min nyfunna vän Louise fick jag en liten guide till bästa platserna i Kapstaden. En helt personlig broschyr som är gjord med både hjärta och själ, som kom i en fin tygpåse. Jag blev så glad för alla fina presenter. Vinerna får jag nog lagra i min vinkällare (skojar, har ingen sådan) så länge.

Nu är det fyra dagar kvar tills jag åker och på tisdag lämnar jag över nycklarna till min hyresgäst. Så packningen har börjat på allvar. Lucie kom över en stund i eftermiddags och hjälpte mig lite grann och sen kom syster och hämtade en väska som hon tog över till dem. Jag ska bo hos dem mina sista tre nätter här är det tänkt. I morgon måste jag upp tidigt för att åka och köpa en resväska, sen packa kläder och börja rensa ut mat. Jag har gjort detta tre gånger nu, men det är lätt att glömma (förtränga) hur mycket som ska göras, fixas och städas inför en utlandsflytt. Nu ska jag upp med några grejer till förrådet så att det inte blir så himla mycket i morgon. Jag skulle helst vilja hinna med det mesta då så att jag bara kan städa det sista och gå genom alla inventarier på tisdag. Tyvärr mår jag lite sådär idag och behöver nog främst sömn för att komma tillbaka på banan. Det vore verkligen taskig timing att bli sjuk såhär dagarna innan jag åker.

Så efter att jag burit upp en klädställning tänker jag lägga mig och titta på någon serie innan jag somnar. I morgon är jag tillbaka här med ny kraft och inspiration. Förhoppningsvis.

Hur har din helg varit förresten? Lugn, festlig eller mittemellan? 

//I got so many nice presents for my birthday. The cookies, candy and chocolate will be perfect in my hand luggage. The swiss army knife was just brilliant as well. My newfound friend Louise gave me this self-made guide to her favourite places in Cape Town. I thought it was such a sweet present that I’m sure I will have great use of. I’m leaving in four days so I’ve started with the packing now. Or I started a while ago but since I’m staying at my sister’s place the last three nights, I need to pack up most of my stuff tomorrow and move the things I’m bringing to their flat tomorrow. I haven’t even bought a suitcase yet so I’ll have to go do that tomorrow morning. After my two-days-in-a-row-partying, I need sleep to get back on track. So I’m just gonna carry up some things to the storage in the attic and then go straight to bed. Hopefully I’ll wake up with more energy tomorrow. I hope you guys had a nice weekend!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.