My Sweden

Solnedgång i Falsterbo

IMG_6734

Det går inte att ladda upp bilder på bloggen just nu, och dessutom är jag i full gång med att packa och städa. Huvudet är lite trött idag eftersom att jag var på fest igår igen. Det var riktigt kul faktiskt. Så fort jag har mer tid så ska jag bjuda på bilder både från i fredags och gårdagen. Plus allt det jag lovat att berätta för er kring flytten också. Först måste jag däremot få ordning på packning, städning av lägenheten samt passa på att umgås med mina nära och kära. Det är mycket möjligt att jag inte får en chans att träffa vissa av dem på ett år.

Hursomhelst så kom jag på att jag aldrig la upp dessa bilder som togs en av de sista dagarna i september innan hösten kom på allvar. Jag och en kompis var nere i Falsterbo och passade på att knäppa av några fina bilder innan solen gick ner. Det är nästan som allra finast just innan solnedgång. Ja ni ser själva.

IMG_6764Ljuset var helt magiskt.

IMG_6733IMG_6770

Jag är förresten sjukt nöjd med den här bilden som jag knäppte av på Jocke. Visst är den bra? Jag tvingade honom att gå ner i vattnet en andra gång för att få till en bra bild, hehe.

IMG_6746

Här nedan springer jag graciöst längs stranden medan jag sjunger ”Baywatch”-introt. Det fattas bara en röd baddräkt och en bröstoperation så är jag spot on, eller hur?

IMG_6752 IMG_6775IMG_6774Tror ni att jag blev sugen på att putta lite lätt på honom? Tur att jag är snäll innerst inne.

IMG_6781Bye bye sun!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.