C'est la vie

Underbar och älskad av alla

IMG_7405

Åh men vad gölliga ni är. Tack för alla gratulationer igår! Jag blev så glad av att läsa dem. Jag hade en mysig dag med dessa två bland annat. Ines ser minst sagt förskräckt ut här. Det var säkert i detta ögonblick som hon insåg att jag kommer lämna landet om fem dagar. Stackars barn. Det kan inte vara lätt att missa ett helt års umgänge med mig. Fotot togs förresten pre-haircut. Ni ska få se sen hur det blev!

Efter promenad, frisörbesök och fika så åkte jag hem och förberedde inför födelsedagsfesten. Lasse ringde från San Fransisco när jag höll på att bära upp grejer till förrådet. Hos honom var klockan var nio på morgonen så han höll på att påta i trädgården med lilla familjen. Jag hade glömt berätta om Kapstaden så han undrade varför jag höll på att packa ihop min lägenhet. ”VAA?! Skojaru?”, sa han på sin södermalmsdialekt (som sitter kvar trots flera år i Frankrike och nu två år i USA) när jag sa att jag ska flytta utomlands igen. Han blev lite besviken över att jag inte var i full färd med att planera en resa till San Fransisco, men det finns tid till den resan också. En dag så! Jag kände mig så älskad och tacksam igår. Alla fina människor som skänkte mig en tanke. Det ger sådan energi.

Festen blev för övrigt både lyckad och rolig. Min kamera är full med bilder från kvällen igår så det kommer ett separat inlägg med dem. De sista gästerna stannade till efter tre i morse och sen som syrran och Henry över här. Den senare låg och snarkade på soffan och syster låg och snodde allt täcke de få timmar vi sov, så jag är helt slut idag. Jag ska på inflyttningsfest ikväll med min kusin Sophia (som tyvärr inte kunde komma igår) så nu tänkte jag sova några timmar så jag orkar med en till fest.

//I had the perfect birthday yesterday. I felt both loved by others and a lot of gratitude to all the people in my life who I love just as much back. After the party last night I am so tired. I’m gonna sleep for a bit now and hope for a little more energy by tonight, because I’m going to a housewarming party with my cousin. God give me strength. I have a lot of pictures from last night which I will share in a separate post.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.