C'est la vie

Cause it’s my birthday

IMG_7404

Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag. För 32 år sedan föddes nämligen jag. Jag måste säga att det är ett ganska bra datum att fylla år på. Ingen glömmer väl bort den 11/11? Hehe. Däremot glömde jag bort min kompis Naomis födelsedag igår. För andra året i rad. Skäms på mig! Jag skyller på att jag börjar bli gammal. Minnet är inte vad det brukade vara.

Hur har min dag startat då? Det började med en massa kärleksmeddelanden från vänner. Så fint! *hjärta på den*
Mamma kom hit och sjöng för mig på morgonen också. Fick fina presenter och blommor, sen stekte jag pannkakor till frukost. Även kusinen kom hit med lilla göllisen Ines så jag ville mest bara skriva lite snabbt och berätta att jag fyller år så att ni kan skriva grattis till mig.

Nu ska vi ut en sväng i solen. Tack vädergudarna för att jag fick fint väder på min födelsedag. Vi ska till Malmö Saluhall som öppnade idag och sen ska jag klippa mig. Jag måste ju vara lite fin i håret inför flytten till Sydafrika. Shit, tänk att jag åker om 6 dagar?!

//Today is my birthday!! It started with presents and breakfast with mom, and then my cousin and her little daughter came over as well. Now we’re off to enjoy the sun outside. 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.