Stockholm

Farmers Market

IMG_6909 (1) IMG_6885 (1) IMG_6896 (4) IMG_6883 (1) IMG_6884 IMG_6907 IMG_6905 (1)

Här är några bilder jag glömt dela med mig av från Stockholm. På lördagen gick jag och Linda förbi Bondens Egen Marknad på Katarina Bangata där jag dreglade över våfflor och Linda mest ville ha korv med bröd. Båda har liksom ”ätande” som gemensamt intresse. Nu är tydligen höstmarknaden över för säsongen men jag läste att de har en julmarknad fyra lördagar fram till jul med start den 26 november. Om jag bodde i Stockholm hade jag lätt tagit en lördag där och bara köpt alla julklappar i ett enda drag. I annat fall så kommer den vanliga marknaden tillbaka i vår.

HÄR kan du hålla koll på datum och sådant.

Om du bor i Malmö så hittar du en liknande marknad på Drottningtorget. De håller dock bara julmarknad ett datum och det är den 10/12!

//Farmers Market on Katarina Bangata at Södermalm in Stockholm. It’s over for the season but during four Saturdays until December 17th (starting on Nov 26) there will be a Christmas market and I am pretty sure you can find things like Glögg and other Swedish Christmas delicacies like Gingerbread cookies and Risgrynsgröt. 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.