På väg till Paris! 🇫🇷

Min tidsoptimism till trots så brukar jag 9 av 10 gånger vara på flygplatsen två timmar innan avgång. Inte av rädsla för att missa flyget, men för att jag gillar att hänga lite på flygplatsen innan jag sätter mig på flygplanet. Prova krämer i taxfreen, sitta ner med en kaffe och skriva ett blogginlägg eller helt enkelt titta på allt folk som passerar förbi. Det är något visst med flygplatser. Det har jag sagt för och jag säger det nu igen. Alla dessa människor som är på väg någonstans, vare sig de nyss anlänt eller väntar på att ett flyg ska ta dem någonstans i världen.

Hursomhelst så blev det lite stressigt när jag skulle lämna lägenheten. Jag kunde inte somna igår kväll så när klockan ringde var jag helt slut och ville bara dra täcket över huvudet och sova tre timmar till. Jag glömde bort en kakform som jag var tvungen att diska och så dividerade jag i en kvart vidare jag skulle byta kläder. När jag sen kom iväg så var busshållplatsen vid Triangel-stationen under renovering och hållplatsen avstängd, så jag fick åka vidare och ta nästa buss tillbaka, och missade således tåget. Nu blev det en lång utläggning om ett ganska litet i-landsproblem, men när det är 1 grad ute och snöblandat regn som viner från sidan så är allt annat än smidig kollektivtrafik ett irritationsmoment.

Allt gick bra till slut såklart och nu sitter jag här vid gaten, väntar på att boarda och önskar lite grann att jag hade köpt någon choklad att mumsa på. Nu ser jag i och för sig mest fram emot dagens första kopp kaffe. Huvudet börjar värka lite. Är det ett tecken på beroende?

Nu måste jag gå på. Vi hörs från Paris!

0 reaktioner på ”På väg till Paris! 🇫🇷”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen