C'est la vie

På väg

 

 

Bilder från vår weekend i Normandie kommer, jag måste bara bestämma mig för vilka jag ska dela med mig av.

 

Här är i alla fall två foton. Ett när vi var på väg och ett när vi var framme. Jag tycker egentligen inte om att åka tåg. Alltså själva tiden på tåget är det jag inte gillar. Det tar så lång tid och jag blir alltid lite åksjuk. Dessutom är det dyrt. När jag var yngre och åkte till Stockholm för att hälsa på vänner och familj så tog jag alltid flyget, det var billigare och skönare. Fast när jag var riktigt liten, innan X2000 kom, då tyckte jag om att åka tåg. Mest för att man fick köttbullar och goda pannkakor i bistron och kunde springa mellan vagnarna.

 

Men det är kul att resa. Den där känslan av att vara på väg någonstans. Melodin de spelar på tågstationen innan ett viktigt meddelande. Människor som är på väg och människor som kommer fram. Det är spännande på något sätt.

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.