Movies & TV

Movie Night

 

Still of Rose Byrne, Melissa McCarthy, Maya Rudolph, Wendi McLendon-Covey, Kristen Wiig and Ellie Kemper in Mes meilleures amies

Fotokälla: imbd.com

 

Min vecka har inte börjat bra och jag längtar redan till helgen. Eller jag längtar till mer än så. Men allt har sin tid.

Nu blir det filmkväll här hemma. Bridesmaids började precis på Canal + (vilket även innebär att man kan byta till originalversion) och det finns choklad kvar sedan igår. Lite kärlek på det och det blir en perfekt kväll. 

 

 
0

0 kommentarer

  • Maja

    Hoppas din vecka bara blir bättre! Jag har tittat in här ett bra tag nu men aldrig lämnat något spår efter mig men nu kände jag att det är dags. Jag vill bara säga att jag är så sjukt avundsjuk på att du bor i Paris, min drömstad. Jag är där en gång om året och det är lika härligt varje gång. Jag har en dröm om att en gång bli parisare för ett tag (bodde där en månad och var au-pair över en sommar men räknas väl inte riktigt..) och varje gång jag går in här så tänker jag "jo, men visst. det kan funka". Någon gång i framtiden. Tack för att du delar med dig av ditt paris-liv till mig som är fast i plugget i Sverige i ytterligare ett år! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.