Vardagslyx

Out and about

 

 

Det är kallt idag men när det är blå himmel måste man ta vara på det. Jag gick därför en promenad nu i eftermiddags och tog några kort på vägen. Jag skulle köpa mjölk på vägen hem vilket jag självklart glömde bort. Jag fick i lalla fall med mig en tidning som får stå för onsdagens vardagslyx. 1 euro kan det ju vara värt, eller vad tycker ni? Det är annat än de 60 kronorna man får punga ut med för en ELLE i Sverige. Stackars mannen i presståndet såg ut att frysa ihjäl men han försäkrade mig om att så var inte fallet. Skönt att höra. Själv frös jag lite om fingrarna. Jag insåg för ett tag sedan att fodret i mina skinnhandskar inte alls var 100 % ull, utan 70 % ull och 30 % akryl. Jaha.

 

Nu ska jag värma på lite lussebullar för strax kommer en kompis över på fika.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.