Shopping

& Other Stories

 

 

Nu får gärna den riktiga vårvärmen komma för jag har köpt två nya klänningar som inte alls passar lika bra med strumpbyxor. Den blå tänkte jag ha till bröllopet i Italien i sommar. Egentligen borde jag inte ens köpa någon ny klänning till det tillfället för jag har redan spenderat en halv förmögenhet på flygbiljetten, men jag tänker att jag faktiskt kan ha denna till andra tillfällen också. Det finns alltid en bra ursäkt, right? Den svarta är typ den finaste klänningen jag någonsin haft på mig. Nu låter jag skrytsam här, men jag är skitsnygg i den. 

 

Dessutom fick jag 20 % rabatt. Just det, båda två är från & Other Stories. Quoi d’autre? De har så fina saker så att jag skulle behöva två timmar där inne varje gång bara för att prova, klämma, titta och känna på allt. Dessutom tycker jag att det är prisvärt och håller bra kvalitet. 

 

 

Jag har precis varit på gymmet och nu ska jag fixa lite lunch. I eftermiddag blir det kaffe ute i solen (såklart verkar solen ha gått i moln bara för det), sedan ska jag på grillkväll hos Jullan i Lund. 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.