Shopping,  Things I like

Örhängen som är bra för själen?

Det kan vara så att jag redan äger lite för många örhängen, men när jag såg de här fina sakerna i en butik i den lilla bergsbyn vi besökte i torsdags (det kommer ett inlägg om den byn) så kunde jag inte låta bli. Jag har ju inga ROSA örhängen med en sten som är köpta i en butik i Spanien. Det är någon slags sten som säkert är bra för själen på något vis, men jag glömde fråga. Kanske har någon av er som läser pejl på vad det är för sten?

Jag gillar att det är någonting unikt. Sannolikheten att jag skulle stöta på någon annan med likadana örhängen är ju inte särskilt troligt.

Voilà, två bloggiga närbilder på dessa fina örhängen.

Jag hade först tänkt att åka till Marbella på egen hand i dag men det blåste så mycket i morse så jag la ner den planen. I stället sov jag ut och efter frukosten tog vi beslutet att i stället för att åka ner till Algeciras, en stad som ligger precis väster om Gibraltar. Solen skiner så även om det är lite kallt och blåsigt hade det varit trist att tillbringa dagen inomhus.

Hoppas att du får en härlig lördag!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.