Spain,  Vacation

A day in Estepona

Hallå hörni! Det var inte meningen att det skulle eka tomt här på bloggen i 1,5 dygn men jag har drabbats av en helt enorm trötthet som lämnar väldigt lite energi åt att vara kreativ. När vi kom hem i eftermiddags efter att ha varit iväg sedan förmiddagen kände jag mig helt urholkad. Försökte mig på att blogga då men efter att ha redigerat lite bilder slumrade jag i stället till i soffan och sov en timme. Det var så himla skönt. Antagligen beror tröttheten på en mix av miljöombyte och att jag på grund av utmattningen inte har ett lika stort energiförråd.

Jag ska berätta om gårdagens utflykt också, men jag kör på realtid först. Idag åkte vi till en marknad på förmiddagen där jag köpte två sjalar för 2€ styck. Jag tog inga bilder på marknaden men det var ungefär som det brukar vara på sydeuropéiska marknader.

När vi var klara körde vi till Estepona, en liten stad i storlek med Lund ungefär, som ligger söder om Marbella. De föreslog att vi skulle besöka ett Orkidéemuseum. Jag var lite skeptisk till detta förslag men det var faktiskt riktigt fint. Visste ni att orkidéer kan växa direkt från en trädgren? Dessutom finns det hundratals olika arter och om du blandar ihop två olika så får du en helt ny orkidéeart. Lite coolt ändå. Dagens biologilektion från mig.

Vädret har skiftat totalt med kalla vindar och vad som kändes som 8 grader. Pappa rådde mig till att ta på mig min grå ullkappa idag och det var jag innerligt glad över att jag gjorde. Sjalen köpte jag i Hanoi för 100 spänn. Det ska tydligen vara kashmir men jag vetifasen om det stämmer. Fin och skön är den i alla fall.

När vi var klara där så parkerade vi inne i stan där vi åt lunch på ett stimmigt italienskt fik och strosade runt i Estepona. Det var en riktigt mysig stad ska jag tala om. Jag får skriva mer om den sen men nu ska vi äta middag om ungefär två minuter så jag avslutar med ett bildregn.

Hasta luego!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.