Vacation

Buenos días

Buenos días! Jag kör nog spanska hälsningsfraser under den här veckan. Solen skiner idag men det är ganska blåsigt och lite småkyligt. Dessutom kunde jag inte riktigt sova i natt. Det är just därför man inte ska skryta på sociala medier om hur bra man har det. Karman slår alltid tillbaka.

Fast jag har det ju faktiskt ganska bra och blir bortskämd som bara den. Ewa lagade en himmelskt god middag igår, vilket egentligen inte är något ovanligt för den kvinnan vet hur man slänger ihop smarriga maträtter. Jag brukar inte äta mig proppmätt (efter några år i Frankrike så lärde jag mig hur nyttigt det är att äta allting men med måtta), men igår gjorde jag det.

Min pappa känner mig förresten väl. När jag sa att min frukost såg fin ut så kontrade han med ”ska du inte ta en bild till bloggen då?”. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Nu ska jag svepa min kopp med kaffe och måla på lite mascara, sen är det dags att åka iväg på dagens utflykt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.