Spain,  Vacation

Costa del Sol

Holà! Nu är jag framme på solkusten. Landade 12.56 på Malagas flygplats och blev hämtad av pappa och Ewa, sen körde vi söderut. Pappa föreslog McDonald’s till lunch men jag använde min medfödda envishet till att övertala dem att köra av vid ett lite charmigare lunchställe. Där satte vi i solen och åt varsin Eggs Benedict medan jag funderade över möjligheterna att aldrig mer återvända till Sverige. Inte för att det är supervarmt men 16 grader är bra mycket bättre än minus fem. Jag tror att pappa höll med om att detta var bättre än en flottig BigMac.

På vägen hem stannade vi i Estepona och handlade mat på Mercadona. Jag älskar att besöka mataffärer i andra länder och skulle kunna gå runt där bland hyllorna i en timme. Det finns så mycket spännande att titta på. Billigt är det dessutom!

Sorgen över att inte kunna stanna på denna härliga plats i en evighet blev ju inte bättre när vi kom till lägenheten… Varför tusan bor jag i Sverige? Jag borde bo i ett varmt land.

Kolla bara in den här utsikten från deras balkong.

Där satt jag pall i någon timme och blev nog en halv nyans brunare i ansiktet. Medan pappa tog en siesta på soffan pratade Ewa och jag om livet, sedan blev jag serverad en GT och snacks. Livet på en pinne. Jag kanske borde berätta någonting negativt bara för att inte göra er allt för bittra? Eh, hmm… jag slog i min tå… Det gjorde jätteont.

Nu ska vi äta middag och sen lär jag somna innan klockan nio. I morgon ska vi åka till någon mysig bergsby. Det kanske bara blir ett inlägg om dagen nu. Vi får se hur mycket jag hinner. Vill passa på att umgås med familjen och njuta av att bara få vara.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.